Eko haljina Mirka Pučijaševića oduševila na izboru za Miss Eco Internacional

Od 13. do 30. marta u Egiptu je održano svetsko takmičenje Miss Eco Internacional na kojem je učestvovalo 65 zemalja sveta, a u čijem su se društvu našle i predstavnice Srbije i Crne Gore.

Veoma zapažen uspeh na ovom prazniku širenja ekološke svesti i očuvanju planete postigla je crnogorska predstavnica Ana Miljanić sa tematskom eko haljinom. Kreaciju koju je ponela Ana Miljanić dizajnirao je Miroslav Pučijašević i njegov modni brend "Diamond Victory".

Inače, poznati dizajner stalni je član kompanije Miss Srbija koja, pored toga što bira najlepšu devojku Srbije organizuje takmičenje i izbor za Miss Montenegro. Čelnici kompanije odlučili su da ga ove godine angažuju i za neka od svetskih prestižnih takmičenja lepote kako bi svoj rad i talenat, po prvi put, prezentovao i na inostranoj modnoj sceni, iako je svojim unikatnim modelima, već skrenuo pažnju na sebe, tokom polufinalnih izbora za Miss Srbije koja se održavaju širom naše zemlje.

Lepa predstavnica Crne Gore nosila je kreacije ovog dizajnera sve vreme takmičenja, a akcenat je stavljen na finalnoj unikatnoj kreaciji i tematskoj glamurznoj haljini. Srpski dizaner napravio je veliki uspeh jer je atraktivna Crnogorka nosila ručno izrađenu haljinu od džakova za smeće. Kreacija je izazvala veliku pažnju žirija koji je ovo rešenje nagradio plasmanom u top pet najboljih kreacija, dok su strani mediji večernju haljinu od džakova za smeće predstavili kao jednu od najlepših na takmičenju.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Miss Serbia/Promo

Pogledajte još