MIKI REKAO DA ANA KOŠTA 200-300 EVRA, KORAĆEVA PORUČILA: Vidimo se na sudu!

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja gledalaca, a jedno od mnogobrojnih (pitanja) postavljeno je Ani Korać.

Devojka Davida Dragojevića morala je da odgovori na Mikijevu prozivku iz "Zadruge 1", kada joj je Đuričić rekao da je njena tarifa 200-300 evra.

- Da li je bio Miki najrealniji kada ti je u "Zadruzi 1" rekao da koštaš 200-300 evra i, ako ti se on nasadi na kosti, da ćeš da letiš napolje? - pročitao je pitanje Milan Milošević.

- To smo se nešto svađali u početku, tad me Miki nije poznavao, niti je znao ko sam i šta sam. To je jedina svađa sa Mikijem, tako da, šta da komentarišem glupost - rekla je Ana.

- Oni mogu da lažu ljude unutra i da manipulišu sa njima, ali ljudi napolju imaju uvid u sve. Ona najbolje zna ko je i za šta se potresa kada krenu takve priče. I Miki isto zna ko je ona - rekla je Aleksandra.

- Šta je ona, da li je... Ja sam to rekao i Davidu, da je najveća ku*va na svetu, voliš je takva kakva je. Ana kao drug i prijatelj, prema meni, nije kvarna, a šta je ona - to je njena stvar, ne zanima me. Znam da je Ana imala moćne momke, da se družila s njima, ali nijedan od tih momaka, čak neke i poznajem nije rekao da je bio sa njom da je plaćao. Možda je tu bilo poklona, ali za pare, da je neko bio s njom, nijedan mi nije rekao. Da li je sponzoruša, to ne znam - kazao je Miki.

- Ja se samo nadam da je od prošle godine porasla tarifa - rekla je Aleksandra kroz smeh.

- Odgovaraćeš na sudu, draga biserka, za to. Biserkice, vidimo se na sudu! - rekla je Ana.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još