UHVAĆENA NA DELU: Sanja Stanković zbog prostitucije izbačena sa Kriminalističko-policijske akademije?!

Sanja Stanković pre 5 godina osuđena je zbog bavljenja prostitucijom, a upravo zbog toga potom je izbačena sa Kriminalističko-policijske akademije u Beogradu!

Naime, kako mediji pišu, nakon što je uhvaćena "u poslu", Sanja je prijavljena vrhu iz akademije, koji je odlučio da je izbaci i onemogući dalje školovanje.

- Takvoj instituciji kao što je Kriminalističko-policijska akademija nikako ne ide u prilog da se kod njih školuje neko ko je osuđen za prostituciju. Takav neko ne može da dobije tu diplomu i bavi se tim poslom - kaže izvor.

Podsetimo, u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije te noći kada je Sanja uhvaćena na delu uhapšena je starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro. Tom prilikom uhapšeno je nekoliko devojaka, a pored Sanje i Mimi tu je bila i Plejboj zečica Božana Vujinović iz Banjaluke, poznata i kao "Božana Neodoljiva Neumoljiva".

Mimi Oro je tada određen pritvor od osam dana, ali je odležala dva dana u ženskom zatvoru u Požarevcu, pošto je Prekršajni sud usvojio njenu žalbu. Međutim, u februaru 2016. Mimi je na ponovljenom suđenju osuđena i kažnjena sa 60.000 dinara.

Tom prilikom, krajem decembra 2014. kada je Sanja "uhvaćena", uhapšen je i Mihailo M, najveći estradni makro, koji je pre nekoliko dana ponovo uhapšen, ali drugim povodom.

Inače, podsećanja radi, prvi put kada je Sanja dovedena u kontekst sa prostitucijom jeste prošle godine, kada je Anđela Veštica rekla da spava sa muškarcima za novac i da "radi za muriju".

- Ja šamarčinom rešavam probleme! Batina je iz raja izašla! Sanja, koji je to folirant! Mrš bre za Bor! Radi za lovu, ka*a se za lovu sa pola grada. "Radi kao hostesa..." ...pa da ti j*bem ja mamu! Pa ja kad poludim, vrata ću da prođem glavom - rekla je Veštica.

- Ku*va, ka*a se za lovu. Nemoj da mi se praviš poštena i ono što nisi. Ku*vetina jedna! Kad produbiš ono najgore u meni, dobićeš najgore! Kaži: "Jesam, prostitutka sam! Šta je tu loše?" Nemoj da mi se foliraš! Radiš za lovu, mamu ti je*em! Budi ono što jesi! Sve fine... Gde ja živim, majko mila, od takvih mi ku*ve ne možemo da dođemo na red! Kaži: Ja sam ku*va, gutam tri ku*ca. Radi za muriju, ku*vetina" - kazala je Anđela tada u Zadruzi 1, nakon svađe sa Sanjom.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: mrs_s.happy/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.