POSLE OSUDE ZADRUGARA, OGLASIO SE GAGI ĐOGANI: Teško mi je da gledam Lunine suze!

Protekle noći učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga 2" imali su priliku da kroz emisiju "Gledanje snimaka" pogledaju sve situacije koje su obeležile nedelju iza njih. Ono što je naročito podiglo prašinu u Beloj kući bio je turbulentan odnos Lune Đogani i njenog dečka Marka Miljkovića.

Zadrugari su saznali za njihove svađe, ali i pomirenja, kao i za situaciju između Marka i Stanije Dobrojević, kada je atraktivna učesnica tokom žurke uhvatila Luninog dečka za pozadinu.

Stanari Bele kuće su bili zaprepašćeni zbog svega što su videli, te su Đoganijevoj poručili da se ponižava zbog Marka i da joj to ne treba. Nakon ove turbulentne noći, oglasio se Lunin otac, Gagi Đogani, kome najteže padaju suze njegove ćerke.

- Rodila se i od prvog dana sijala je na poseban način. Bila je plod ljubavi i zato iz nje izbija samo ljubav. Luna Đogani, moj život, moja sreća i moj ponos. Ja kao svaki tata, kao svaki roditelj, život bih dao za svoje dete i da uvek ću se radovati njenoj sreći i njenom uspehu. Uvek ću biti njena podrška i uvek ću stati iza njenih odluka i izbora, podržaću je bezuslovno, ali nikada neću opravdati nikome poniženje i vređanje moje Lune. Ne mogu opravdati njene suze izazvane nečijim pogrdnim recima, kao ni krivljenje Lune u situacijama kada nije kriva. Poštujem ljude koji je vole i podržavaju, ali ne i one koji joj u svakoj situaciji sude. U Lunin emotivni život ne želim da se petljam, niti da posebno komentarišem situaciju, ali mi je kao ocu teško gledati njene suze. Hvala vam svima koji ste uz moje dete sa tolikom ljubavlju. Gagi - napisao je denser uz fotografiju njegove mezimice na Instagramu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još