LJUBA PANTOVIĆ PROZVALA STANIJU DOBROJEVIĆ: Ponašaš se kao balavica (VIDEO)

Ljuba Pantović ustala je kako bi nominovala nekog od dva potrčka. Stanija Dobrojević i Marko Miljković su ovonedeljni potrčci i neko od njih dvoje će se sutra boriti za opstanak u Beloj kući. Tokom svog izlaganja Ljuba je obrazložila ceo sukob sa Stanijom, pa je Pantovićeva napravila paralelu Dobrojevićeve iz rijalitija kada su se prvi put videle i to na ,,Farmi 6" i sada.

- Što se tiče nominacija. Marko i ja nemamo neki specijalni odnos, na "ćao-ćao" smo. Juče to što smo videli na klipovima, to ne utiče na mene, to je njegova stvar i govori o njemu, ali u to neću da se mešam. Što se tiče Stanije, meni se ne sviđa šta radi ovde, evo juče opet igrarija neka. Ustani i kaži da se igraš sa Gastozom. Prvo si uhvatila Marka Markovića, pa Aleksu, pa Matoru, pa Marka Miljkovića. To namerno radiš, zašto ne uhvatiš nekoga kog koga ne bi izazvalo reakciju? Radiš nešto što je za balavice od 13 godina. Nekad pomislim da si ti normalan, ali je to još gore, jer onda shvatim da si ti još veći folirant. Druga stvar, imamo sukob kakav imamo. Jedini progres koji si imala od 2013. je u psovkama, tad si bila ona fina Stanija koja ne psuje - obrazložila je Ljuba.

- Gle, naučila sam kroz ova 3 rijalitija. Učim od vas - odgovorila joj je Stanija.

Pantovićeva ju je u tom trenutku podsetila na starog rijaliti prijatelja, Kristijana Golubovića, sa kojim je Stanija imala veoma blizak odnos tokom boravka u prethodnom rijalitiju.

- Gle, mene nisi videla sve do sad, možda te je to Kiki naučio - odbrusila joj je Ljuba.

Podsetimo, Stanija je Golubovića tokom boravka na "Farmi 6" oslovljavala sa "Kiki", pa ne čudi što je Doborjevićeva prebledela kada joj je Ljuba spomenula ovaj nadimak.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još