STALA NA PUT GLASINAMA: Latino diva prvi put progovorila o navodnim prevarama svog verenika

Glumica i pevačica Dženifer Lopez se sredinom prošlog meseca na društvenim mrežama pohvalila ogromnim dijamantom na ruci i time objavila veridbu sa dvogodišnjim partnerom.

Nedugo nakom objave veridbe počela su nagađanja o datumu svadbe i o tome kako će cela ceremonija izgledati. Međutim, u jednom intervjuu je i sama Dženifer progovorila o ovom i time mnoge iznenadila:

- Još ništa ne planiramo. Tek smo se verili. Odmah nakon veridbe su me čekali neki veliki poslovni projekti koje moram da završim do kraja godine pa iskreno ne znam ni da vam kažem šta će se sve dogoditi. Zapravo nismo ni sigurni da li želimo uopšte da uguramo venčanje u tako gust raspored ili ćemo ipak još da sačekamo. Ništa još ne znam.

Nedugo nakon objave veridbe u javnosti su se pojavile priče da je Aleks Rodrigez tokom ove veze imao i afere sa dve žene. Jedna od njih je Plejbojeva zečica Zoe Gregori, koja tvrdi da ima dokaze da je Rodrigez tražio polni odnos s njom.

Na ove optužbe Dženifer ni njen verenik nisu imali odgovor, ali mnogi tvrde da je upravo ovo razlog za odlaganje venčanja.

Ipak, Dženifer se nedavno prvi put oglasila povodom toga.

- Znam šta je istina. I poznajem Aleksa. On takođe zna ko sam ja. Jednostavno smo srećni. Nećemo da dopustimo drugim ljudima da nam govore kakav je naš odnos, jer mi znamo šta imamo - rekla je Džej Lo u radio-emisiji "The Breakfast Club".

Pevačica je takođe dodala da je morala da okonča glasine, kao i da veruje u ljubav sa Rodrigezom, a da li će njihova veza opstati, ostaje nam da vidimo.

Izvor: Super žena
Foto: arod/Instagram

Pogledajte još