BUDITE UVEK SPREMNE: Pet beauty proizvoda koje bi trebalo da imate u kancelariji

Često vam se dešava da u toku radnog vremena ostanete bez pola svog, ranije tog jutra brižno nanesenog makeup-a? Niste jedini! Kako bismo se sa ovim problemom uspešno izborile, i održale svoju svežinu i tokom radnog vremena, pored proizvoda koje uvek imamo u tašni, trebalo bi da postoje i oni koji će postati stalna kancelarijska oprema!

Svaka žena bi uz sebe na poslu trebalo da ima ovih pet proizvoda:

1. Šampon za suvo pranje

Ako niste imale vremena da operete kosu ili se usled prevelike vlage tog dana njen volumen izgubio, rešenje za ovaj problem krije se u šamponu za suvo pranje, koji će vašoj kosi vratiti izgubljenu svežinu.

2. Set četke za kosu i ogledalceta

Imati ga uz sebe znači mogućnost uredne frizure i pedantno popravljene šminke u svakom trenutku.

3. Stik i parfem

Usled konstantnih promena temperatura, ili višečasovnog napornog rada, povremeno moramo poraditi i na svežini svog tela. Zato je neophodno da u radnom stolu uvek imate stik, kojim ćete osvežiti miris svog tela i povratiti svežinu svojoj koži.

4. Puder za lice

Budući da je normalno da se deo nanesenog pudera skine tokom dana, dobro bi bilo da ga imate uz sebe kako bi ga brzo i lako nadogradili.

5. Lak za nokte

Neizostavna stvar za svaku ženu je naravno lak za nokte! Ukoliko vam se boja skine pred važan sastanak moći ćete brzo da ga popravite.

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još