OD DAVIDA PRAVI LAŽOVA I LOŠEG MOMKA: Biljana Dragojević oplela po Aleksandri Subotić

Poznato je da Anu Korać, Biljana Dragojević ne voli, ali isto tako nije mogla da ćuti na optužbe Aleksandre Subotić te je uputila javno pismo.

- Dragi moji pratioci, vidite tenziju između Davida i Aleksandre koja iznosi razne priče i dešavanja iz njihove veze. Ja kao Davidova mama i naravno njegova podrška, moram napisati da ona iznosi stvari koje njoj idu u prilog, praveći Davida lažovom i lošim momkom, a dobro zna da to nije! Ja sam neko ko je bio uz nju kada joj je bilo najteže, a ona se meni zahvaljuje tako što iznosi gomilu laži poput onih da je ulagala u kuću, lokal Davidov, moj salon, da nas je hranila i tako dalje. Sramota me je da slušam šta izgovara jer ne mogu da verujem da nekom kome si bio tu iznosi takve laži, kao i da je Mungos izbacio sa detetom! Da li je moguće, pitam se? David je neko ko je nju mnogo voleo, ali ona sa svojim ponašanjem je ugasila sve u njemu, da je i sada slušam kako ga napada, isto kao Ljuba Karađorđa.

- Uvek isto pitanje, kako se zaljubio za tako kratko vreme? A niko ne pita kako ona od one ucveljene, emotivno skrhane devojke, odjednom našla isto tako nekog koga uporno pozdravlja, a ja znam i ko je, pa se pitam čemu onda drama? Imala bi dosta toga, ali... David nikada nije tražio novac od fanova, to što su mu slali je njihova volja i trošili su zajedno, samo što je ona više koristila taj isti novac, jer nije imala izvor prihoda kao David koji ima svoj lokal i zarađuje za sebe. Fanovi su sami svojom voljom slali torte, garderobu za Megi i takođe, platili im put u Egipat, što je opet volja fanova, tako da bi Aleksandra trebalo da prestane da laže da je on bio sa njom zbog fanova i trošio njihov novac, tu je bilo ljubavi koju je ona ugušila.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još