Za petak, 3. septembar 2010.

BEOGRAD, 3. septembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi su na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvetili pitanjima vezanim za rezoluciju o Kosovu, koju je Srbija uputila Ujedinjenim nacijama i sukobima lidera islamskih zajednica u Srbiji.

BLIC - Pod naslovom "Otvaranje tajnih dosijea do kraja godine", list piše da su predstavnici Demokratske stranke odlučiji da proguraju predlog Srpskog pokreta obnove. "Prave stranku za Zukorlića", o sukobu sandžačkih lidera.

VEČERNJE NOVOSTI - "Ni odlaganje, ni povlačenje", o rezoluciji Srbije predatoj UN. "Prema sudijama čista savest", izjava je ministarke pravde Srbije Snežane Malović. "I struja udara po džepu", tekst je o mogućem poskupljenju struje.

DANAS - O ishodu glasanja o srpskoj rezoluciji o Kosovu u UN govori predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić u tekstu naslovljenom sa "Tadić da podnese ostavku iz moralnih razloga". "Crkva stoji iza sukoba u IZS", o optužbama muftije Islamske zajednice u Srbiji Muamera Zukorlića.

PREŠ - Pod naslovom "Horor u Inđiji!", o roditeljima koji su podvodili svoje četvoro dece. Za list govori predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić: "Ne može i plata i penzija!".

lid/dar

Pogledajte još