ANDREANA ČEKIĆ PROZVALA KOLEGE: Od srca vam želim globalni hit, da ne morate više da se kačite za moje ime! (FOTO)

Kada je Andreana Čekić pre tri meseca otkrila da se razvodi od supruga Ivana Miladinovića, mnogi su pomislili da će bar ovaj razvod proći bez skandala, jer je na prvi pogled tako izgledalo. Njih dvoje su putem društvenih mreža napisali  zajedničko saopštenje da se razvode u miru i da će nastaviti da rade zajedno, s obzirom na to da Ivan svira u bendu koji prati Andreanu na nastupima, ali do toga nije došlo.

Situacija se okrenula kada je Ivan saznao da je njegova bivša supruga u vezi za Milošem Miloševićem, koji je radio kao tonac u bendu i kog je Ivan zaposlio. Tada su krenule razne priče, a pevačica je sumnjala da sve potiču upravo od njenog bivšeg supruga, što je i objavila na svom Instagram profilu.

Međutim, iz dana u dan priče su bile sve manje afirmativne za Čekićevu, pa su njenu novu vezu počele da komentarišu i njene kolege pevači. Popularna pevačica je ovaj put rešila da se obračuna sa pojedinim kolegama i da stavi tačku na gradske priče, pa se ponovo oglasila na Instagramu i napisala:

- Toplo preporučujem kolegama i koleginicama koji u poslednje vreme daju izjave za novine: Pokušajte da uspete u životu sa vrednim radom i pukim talentom. Od srca vam želim globalni hit da ne morate da se kačite za moje ime, da ne morate da plaćate paparace da vas uhode i da ne morate da budete nesrećni - napisala je ljutito Čekićeva.

Da li će se prozvani prepoznati, vreme će pokazati.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još