TEŽAK PERIOD JE ZA NJOM: Dea Đurđević o podršci Dače Ikodinovića i povratku na male ekrane

Voditeljka televizije "Pink" Dea Đurđević pre nešto više od dva meseca doživela je tešku saobraćajnu nesreću, kada joj je autobus otkinuo ruku, a u nedeljama koje su usledile doktori su se borili da joj stabilizuju zdravstveno stanje.

Dei je podršku tokom teškog perioda pružio, između ostalih, i Danilo Dača Ikodinović, koji je svojevremeno bio u sličnoj situaciji, kada su se lekari borili za njegovu ruku nakon saobraćajne nesreće, doživljene 2008. godine.

- Dača je vrhunski sportista i njegova podrška mnogo mi znači, pogotovo ako uzmemo u obzir sudbinu koja je i njega snašla. Ne poznajem ga, ali bih volela da porazgovaramo. Sigurno bi mogao da mi da dobar savet - rekla je Dea za "Hello!", pa nastavila:

- Koliko znam on živi sasvim normalan život, što ide u prilog onome što kažu stručnjaci, da je sopstvena ruka nemerljiva u odnosu na bilo kakvu protezu. To i sama osećam. Veoma sam srećna što je i njemu sačuvana ruka.

Đurđevićeva je otkrila da li se bar okvirno zna kada bi gledaoci mogli ponovo da je vide na radnom mestu.

- To zna samo moj doktor. On kaže uskoro, ali to je uvek relativan pojam. U svakom slućaju, bićete obavešteni - rekla je voditeljka.

Izvor: Blic
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.