GOCA TRŽAN TUŽILA BIVŠEG MUŽA: Ivan mora da joj isplati veliku sumu novca

Goca Tržan i Ivan Marinković, njen bivši suprug sreli su se na sudu.

Razlog je taj šo ga je pevačica tužila zbog toga što je u rijalitiju "Parovi" u kom trenutno boravi, izneo da je njen sadašnji suprug Raša Novaković homoseksualac, te da je to razlog zbog toga Goca sa njim nema decu.

- Goca i Raša su me tužili za povredu ugleda i časti. Traže da im platim odštetu od 300.000 dinara jer sam navodno rekao u rijalitiju da je Novaković homoseksualac. A ja sam samo kazao "indijanac" i da ne može da ima decu, kao i da živi u mom stanu. Spremiću i ja deset tužbi, pa da se narednih 15 godina sprdam na sudu - otkrio je Ivan u kontroverznoj vili.

Marinković je u nastavku dodao da se sve vreme smejao u sudnici jer su njih dvoje, prema njegovim rečima, "pokušavali da naprave žrtve od sebe"

- Odvalili su kako su uvrede koje sam izneo na Rašin račun uticale na njegov posao. On je ispričao da je zbog mene dobio otkaz u jednoj poljoprivrednoj firmi. Osećao se neprijatno jer su svi upirali prstom u njega i pričali: "On je taj Raša, za kog je Ivan otkrio da je gej i da ne može da ima decu". Zatim je objasnio da sa Gocom nema naslednike jer ima "slabo pokretljive spermatozoide, kao i da planiraju veštačku oplodnju" - nastavio je Ivan da iznosi detalje sudskog procesa.

- Otkako su Goca i on zajedno, pričaju da će da usvoje dete. Strašno je da izjaviš tako nešto i da to nikad ne uradiš - izneo je Marinković još jednu tvrdnju.

- Dok smo bili u hodniku, pitao sam Gocu kako je naša ćerka Lena. Na to mi je odgovorila: "Mene pitaš?". Video sam da se pravi luda, pa sam istom merom uzvratio: "Ma jok, advokata" - ispričao je Ivan.

Takođe, kaže da njegova bivša supruga i Raša navodno "sprovode medijsku hajku nad njim", dok "svi znaju da je obrnuto".

Izvor: Alo!/Informer
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još