fbpx

U sestrinim cipelama

Urnebesna, srceparajuća priča o dve sestre koje nemaju ništa zajedničko, osim broja obuće. One su najbolje drugarice, i pritom potpuno različitih shvatanja  kad se radi o životnim vrednostima, ciljevima i ličnom stilu.
Megi je devojka za zabavu, jedva završila srednju školu, menja poslove iz dana u dan  i svoju privlačnost i uspeh kod suprotnog pola smatra svojim glavnim oružjem. Rouz je studirala pravo na "Prinstonu", advokat je u jednoj od najboljih advokatskih kompanija u Filadelfiji. Njen pažljivo sređen stan je njen raj, utočište od spoljnog sveta. Konstantno vodi bitku s kilogramima, i šta god da obuče – nikad se ne oseća prijatno.Nezadovoljna svojim fizičkim izgledom, ona ne  izlazi i ljubavni  život joj je nikakav. Njena jedina iskrena životna radost su cipele, ali nažalost, malo je prilika kad se vade iz ormara.
Posle ozbiljnog sukoba, dve sestre otkrivaju  postojanje zaboravljene bake. Tokom obnavljanja emotivne veze s njom, sestre uče da žive u miru sa sobom, i jedna sa drugom.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.