UZ MALO VIŠE TRUDA: Savršena frizura moguća je i tokom kišnih dana

Iako je proleće, mnogima od nas omiljeno godišnje doba, našem besprekornom izgledu ne pomažu iznenadne promene vremena, koje su jedna od manje omiljenih stvari, kada je proleće u pitanju. Kada prolećne kiše uzmu maha, čini se da je svaki dan bad hair day. Ali mora li da bude tako?

Kada su kišni dani naša svakodnevica, bitno je da u stilizaciju naše frizure uložimo malo više truda, kako bi nam kosa izgledala lepo, čak i onda kada se to čini kao nemoguća misija.

Tokom kišnih dana nemoguće je zadržati ravnu kosu ili sačuvati besprekorne lokne, kada gosa izgubi bujnost i postaje beživotna. Zato su frizure koje podrazumevaju skupljenu kosu idealne za kišne dane.

Niska punđa je vrlo sofisticirana frizura, pogodna za bad hair dane, a veoma je jednostavno napraviti je. Sve što vam treba je jedna gumica za kosu i nekoliko ukosnica.

Podjednako efikasno pokazaće se i kike, koje možete napraviti na različite načine i koje su uvek u trendu. Riblja kost je najbolji izbor, tokom kišnih dana, jer će vašu frizuru držati na mestu, a izgledaćete veoma moderno.

Ako želite nešto upečatljiviju frizuru, upotpunite svoju punđu zanimljivim ukosnicama, koje su ove sezone veoma popularne.

Uz ove jednostavne trikove, imaćete perfektnu frizuru, čak i tokom kišnih prolećnih dana.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.