STIŽU RODE: Mateja Kežman čeka peto dete

Bivši fudbaler Mateja Kežman uskoro će dobiti još jednog naslednika. On peto dete očekuje sa suprugom Tarom Šumonjom, sa kojom se nakon četiri godine zabavljanja venčao prošle godine na Adi Bojani. Vest da će dobiti prinovu neizmerno je obradovala roditelje, a i njihove porodice.

- Tara je presrećna što će postati mama, a radosne vesti odmah je podelila s fudbalerom. Iako ima četvoro dece, Mateja se obradovao kada da mu je prvo. Dok nije prošlo prvo tromesečje Tarine trudnoće, osim roditeljima, nikom nisu želeli da pričaju da će dobiti dete. Čim im je doktor potvrdio da je sve u redu i da trudnoća ide u pravom smeru, Mateja je prvo okupio decu i saopštio im da će dobiti brata ili sestru. Tara je u četvrtom mesecu trudnoće i jako se raduje - kaže izvor blizak Kežmanu, i otkriva kako je izgledalo kada je srećne vesti saopštio naslednicima:

- Mateja sa suprugom Emilijom ima Lazara, Aleksandru i Jakova, te je njima i saopštio srećne vesti, zajedno sa Tarom, sa kojom se njegova deca slažu. S obzirom na to da je njegov sin Filimon, kojeg ima iz vanbračne zajednice sa Marijom Perković, još uvek mali, on je samo bivšoj nagovestio da će dobiti dete kako bi mališana pripremila za novog člana porodice. Deca su sa odobravanjem prihvatila informaciju da će dobiti još jednog brata ili sestru. Kežman želi ovu informaciju da sačuva od javnosti zbog toga je samo nekolicini bliskih prijatelja saopštio novosti.

Kežman i Tara koji imaju nekoliko lokacija na kojima žive moraće svoj avanturistički način života da prilagode bebi kada stigne.

- Njih dvoje leto provode u Crnoj Gori, gde Mateja izdaje apartmane, dok su zimi uglavnom na Kopaoniku, gde imaju svoju vikendicu. Njih dvoje su veliki ljubitelji kampovanja i putovanja u kamp-prikolici, ali će to ove godine morati da redukuju da bi se prilagodili Tarinom stanju. Ona zasad dobro podnosi trudnoću, ali kako je u blagoslovenom stanju lekari joj neće dozvoliti da toliko vremena provodi na suncu, spava pod šatorom i odlazi na duga putovanja kolima. Porodiće se u Beogradu, gde će sa bebom i provesti prve mesece - kaže izvor, i dodaje da bračni par još uvek ne zna kog je pola beba, ali da uveliko razmišljaju o imenima i opremanju sobe za naslednika.

Avanturistički duh bračnog para

Matija i Tara su započeli vezu ubrzo nakon što je on dobio dete sa Marijom Perković, što je podiglo medijsku pompu, baš kao i prvi put kada je ostavio bivšu suprugu. Međutim, njegovi prijatelji su za medije izjavljivali da je sasvim izvesno da će Kežman ostariti pored Tare jer su oboje avanturističkog duha. Ubrzo nakon venčanja otišli su na medeni mesec u Portugal, i to kombijem, u kojem su poneli čak i stolice i čitavu opremu za planinarenje i pripremanje hrane. Njihova putovanja su uglavnom takvog tipa. Veliki su ljubiteji ronjenja tokom leta, kao i skijanja i bordinga tokom zime pa su njihovi odmori vrlo aktivni. Paparaci su prošle godine u jednom trenutku uslikali Mateju i Taru sa sve četvoro njegovo dece kako zajedno uživaju na Kopaoniku.

Izvor: Blic.rs
Foto: matejakezman/Instagram

Pogledajte još