LUNA ĐOGANI OTKRILA TAJNU PEVAČA: Sloba Radanović nikad nije imao lepu reč za Kristinu Kockar

Luna Đogani ne može da zaboravi prvu sezonu rijalitija i pakao koji je prošla zbog veze sa oženjenim Slobom Radanovićem, a ljubavna trojka Ana Korać, David Dragojević i Aleksandra Subotić veoma je podseća na njenu ljubavnu sagu.

Koraćevoj se nije dopalo to poređenje.

Za sada nemam nijedan razlog da sumnjam u njega. Pitala me je da li se plašim i da li se nakada zapitam da ću proći kao ona. Mislim o Davidu i meni. Pričamo dosta o nama međusobno. Ne mislim ni o Aleksandri – govorila je Ana.

Luna je objasnila zašto je to uradila.

Nisam je slučajno pitala. Ima dosta sličnosti. Setimo se prošle godine i snimaka. Videla sam da Anu ne dotiču ti Davidovi snimci sa Aleksandrom. Sve mi je, nekako, slično kao ono moje sa Slobom, čak su neke rečenice slične. I Sloba se kleo u mene i govorio da je sve što nije imao sa Kijom, da je našao u meni. Da je voli kao osobu, da je poštuje i da ga je gušila. Na isti način Ana ustaje u brani Davida. Ja razumem nju, ja svoju majku nisam slušala. Razlika je u tome što sam sumnjala sve vreme – rekla je Luna.

Razlika u tome je što je on meni rekao da je voleo nju, ali da se sve ugasilo. Sloba nikada nije lepo pričao o Kiji. Bitno je da ja verujem u sve ovo, ne treba mi niko – branila je Davida Koraćeva.

Ovo je sve meni copy – paste, sve mi je isto, samo je druga osoba. Ovo nije Ana Korać koju ja znam – kratko je prokomentarisala Ljuba Pantović Koraćevu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.