ANA SEVIĆ O RASPADU BRAKA SA DARKOM LAZIĆEM: Nemam razlog da ne budem prijatelj sa čovekom, sa kojim imam dete

Ana Sević i Darko Lazić doneli su odluku da stave tačku na brak, pronašli nove ljubavi i nastavili da grade karijeru na srpskoj estradnoj sceni.

Pevačica je otkrila neke pojedinosti iz njihove veze, kao i da li jedno od njih dvoje sabotira rastavu braka.

- Uopšte više ne želim da se bavim time. Uskoro će se desiti trazvod. Stavila sam tačku na to, odavno. To se dugo prolongiralo i mislim da je krajnje vreme da se završi - rekla je Ana za IDJTV, dodajući da je sa bivšim suprugom u dobrim odnosima.

- Šta god da ljudi misle i pišu, Darko i ja znamo kakav je naš odnos, i što se nas dvoje tiče - mi nikada nismo imali problem. Nama su se, jednostavno, putevi razišli. Imamo drugačije poglede na život, drugačije prioritete, želje i razmišljanja. Van svake pameti je da neko živi po meri onog drugog ili da sebe sputava u mnogim stvarima ako druga osoba u paru to ne želi. Razvod nije nešto što se dešava preko noći. To je nešto o čemu se jako dugo razmišlja. U mom slučaju, kada sam bila sigurna da sam uradila sve da taj brak opstane, i kada to nije prošlo, ja sam stavila tačku na to, i to je to - naglasila je ona, i dodala:

- Nemam razlog da ne budem prijatelj sa čovekom sa kojim imam dete. Što se mene tiče, sve dok to od mene bude zavisilo to će biti tako. Naravno, to se odnosi i na svaku osobu sa kojom on bude u životu jer ta osoba koju je on odabrao će provoditi vreme, koliko-toliko, sa mojim detetom, i van svake pameti mi je da moje dete bude u nekoj negativnoj atmosferi. To nikada ne bih dozvolila - rekla je Ana Sević.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još