ZATVOREN PROSTOR ČINI ČUDA! Marko Marković otkrio: Sa Anom sam bio iz dosade

O nekada omiljenoj zadrugarki Ani Korać mnogi stanovnici Bele kuće, ali i milioni gledalaca, promenili su mišljenje. Mnogi su ostali u šoku zbog pojedinih izjava mlade Ivanjičanke, njenih laži i postupaka, a nešto što je najviše zaprepastilo one koji je komentarišu jeste to što je ušla u vezu sa Davidom Dragojevićem, koji je pred očima javnosti prevario svoju verenicu Aleksandru Subotić.

Šokiran ponašanjem Ane Korać je i njen bivši dečko Marko Marković, sa kojim je bila u "Zadruzi" pre nego što je rešila da osvoji Davida Dragojevića. Zgodni Crnogorac je za "Pink" prokomentarisao vezu svoje bivše i Dragojevića.

- O njihovoj vezi mogu da kažem samo, narodski rečeno, "našla krpa zakrpu" ili u prevodu - isti su. Baš su jedno za drugo - bilo je sve što je o njima dvoma Marko želeo da kaže.

Budući da se Ana u proteklom periodu ograđivala od svoje veze sa Markom, te je tvrdila da nikad nisu ni bili u vezi, što su demantovali ljubavni snimci koji su zadrugari imali priliku da vide u četvrtak, Marković je isto prokomentarisao u svom stilu.

S obzirom na to što je rešila da izbriše iz sećanja sve one lepe trenutke koje su imali i njihovu vezu precrta, isto je rešio da učini i Marko koji sada, s ove vremenske distance, kaže da mu je Ana bila samo "za zabavu".

- Povodom toga što dotična negira vezu sa mnom imam da kažem da mi i nismo bili u vezi - zatvoren prostor čini čuda, pa sam morao na neki način da ubijam dosadu - ironično je rekao Marković.

Izvor: Blic.rs
Foto: markomarkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.