Klovn Šašavko i čas zumbe i salse u organizaciji "Latina Blanca" danas na Spring festu na Sava Promenadi

Svojevrsni doček proleća, buđenja prirode i svega lepog u njoj, ove godine biće organizovan u vidu manifestacije Spring fest! Kompanija Belgrade Waterfront, u saradnji sa kompanijama Color Media Communications i Ninamedia, od 12. do 26. aprila na Sava Promenadi organizuje festival koji slavi najlepše godišnje doba. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, osmišljen je bogat program za sve one koji u naredne dve nedelje aprila posete omiljeno beogradsko šetalište.

Danas su na programu:

17:00-17:45 klovn Šašavko - animacija za najmlađe

18:00-19:00 besplatni čas salse, zumbe "Latina Blanca"

Plesno udruženje LATINA BLANCA se bavi edukacijom, treniranjem, promovisanjem, afirmacijom i javnim prezentovanjem afrokubanskih, latinoameričkih, modernih, standardnih i srpskih tradicionalnih igara i plesova .Takođe u klubu funkcionišu i fitnes programi za rekreaciju. Klub je osnovan sa idejom da se na najlakši i najbolji mogući način ukaže na značaj plesnog obrazovanja a takođe i da se svima koji to žele omogući da nauče ove vrste plesova na najkvalitetnijem rekreativnom i najstručnijem profesionalnom nivou.

LATINA BLANCA je registrovano plesno udruženje, koje vodi instruktor plesa Jovan Milosavljević.

Svi programi su besplatni, čekamo vas na Sava Promenadi!

Na šetalištu su postavljene i autentične kućice u kojima se prodaju suveniri, saksijsko cveće, a neće nedostajati ni poslastice – slatkiši i čokolade. Pravo proleće počinje na Sava Promenadi, pa dođite da zajedno uživamo u njegovim čarima!

Manifestacija Spring fest trajaće dve nedelje i ponudiće raznolik sadržaj za sve posetioce. Mališani će moći da prisustvuju različitim edukativno-kreativnim radionicama, koje uključuju crtanje, pravljenje figurica od plastelina i osmišljavanje dekorativnih predmeta od cveća i voća.

Detaljan program otvaranja Spring Fest-a možete pogledati u nastavku, a celokupan program festivala na sajtu www.color.rs/springfest.

Pogledajte još