MNOGO JE PLITKA, KAO PAPAGAJ JE: Luna Đogani bez dlake na jeziku o Staniji Dobrojević (VIDEO)

Drvo mudrosti danas ima potrebu da razgovara sa stanarima Bele kuće. Blogerka Luna Đogani je dobila poziv, pa se shodno tome uputila ka Rajskom vrtu.

Drvo je upitalo kako se oseća, pa je potom krenulo na konkretna pitanja, tačnije - na utiske sinoćnje emisije. Đoganijeva je spomenula Staniju Dobrojević sa kojom je sinoć imala svađu tokom "Pitanja gledalaca".

- Sinoć sam imala svađu sa Stanijom, pa se umešala Aleksandra. Ne znam šta su one, plejboj zečice, čivave. Pojma nemam, sve se pale sad pred kraj. Žao mi je što sam se svađala. Hvala Bogu pa imam ljude oko sebe koji mi prijaju. Stanija je kao robot, ona sve radi namešteno. Sve radi smišljeno. Takve ljude baš ne volim, ja sam spontana. Vidiš, ona napada za stolom, a posle u toaletu kao mica cica. Njena igra je providna i jeftina. Nije mi interesantna. Mnogo je plitka i kao papagaj je. Slobodno Stanija, samo napred! Još kad krene da morališe... Hriste Bože! Nisam ni ja cvećka, ali ja ne morališem - govorila je Luna iskreno.

- Ona je van stola baš drugačija, možeš da pričaš sa njom. Da li je to njena igra, ne znam. Uvek mogu da pričam sa njom. Kada dođe za sto, ona je totalno druga osoba. Prekidam sve to. Neću da pričam sa njom više jer se baš tako ponaša - rekla je Đoganijeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.