Eva Ras na Farmi?

U trećoj sezoni rijalitija "Farma" za nagradu od 100.000 evra boriće se možda i glumica Eva Ras i članovi grupe Trik FX, ali ne i pevačica Mica Trofrtaljka, koja ima jasnu cenu - 5.000 evra nedeljno.

Spisak učesnika treće sezone rijalitija Farma koji počinje 12. septembra na televiziji Pink je manje-više poznat. Za nagradu od 100.000 evra takmičiće se Ekrem Jevrić, Slađana Milošević, Zlata Petrović, Vesna Vukelić Vendi, Eva Ras "par" Zvezdi Granda i isto toliko političara i rokera, a među njima neće biti ranije najavljene Mice Trofrtaljke. Razlog? Sve bi ih oterala u ... posle jednog dana, piše list "Alo".

Novo ime kojim se licitira pred početak Farme je Eva Ras, koja je, prenosi "Alo", pristala da učestvuje u rijalitiju za honorar od hiljadu evra nedeljno. Na imanje bi mogli da se usele i Natalija i Sani iz grupe Trik FX, a osoba koju nećemo gledati (samo ukoliko producenti ne odluče da joj daju pet hiljada evra nedeljno) je Mica Troftaljka.

"Kakva Farma, kakvi bakrači! Rekla sam ako mi daju pet hiljada evra nedeljno možda i odem, ali ovako nikako. Ja bih sve tamo oterala u p... m... posle jednog dana", rekla je Mica za "Alo". Tamo su se okupile budale i prostitutke, a ja sa njima neću da imam posla".

Pogledajte još