GOSSIP GIRL: Tutankamonova maska za Kokino lepo lice

Dragi moji, vidim da sve više čitate i komentarišete moju kolumnu i to mi je jako drago. Da odmah odgovorim na neka pitanja, prvo na ono zašto sam prestala da pišem i ko mi je zabranio. Jedina istina je da sam se malo umorila, izgubila inspiraciju i da smo stalno vrteli iste likove. Imala sam i privatnih obaveza pa mi je ova pauza baš prijala.

Što se tiče razvoda Delfina i Bombice tu je bilo puno spekulacija, od toga da on voli i dečake do nagađanja da ga je ona prevarila sa jednim od učesnika talenent-šou u kojem je nastupala. Istina je izgleda nešto sasvim drugo, ali reč je o toliko šokantnoj informaciji da ni ja nisam mogla da poverujem u nju, ali me je moj izvor uveravao ja je tačna. Kada je proverim na još jednoj strani – javljam vam!

Pretprošle nedelje sam pisala o jednoj wannabe gospođi ministarki a ove nedelje ću o jednoj pravoj. Mislim, ne onakvoj o kakvoj piše Nušić, ne ženi ministra nego – baš članici Vlade. Zvaćemo je Koka. Naša junakinja važi za osobu koja se najviše doteruje i troši, vele po nekoliko sati za šminku i frizuru svakog jutra, pre odlaska na posao. Kažu da se Koka svako jutro diže u 5.00: umivanje, tuširanje, pranje zuba i brzi doručak. U 05.45 zvoni šminkerka koja stiže da u narednih sat vremena doteruje Koku a ponekad i pretera i izgleda kao da joj je stavila “masku Tutankamona”.

U 7.00 Koka kreće na posao, sveže doterana i sređena. Jači pol ne ostaje imun na Kokinu spoljašnost pa udvaranja padaju na svakom koraku. Međutim, njena jedina ozbiljna “afera” u političkim krugovima bila je pre nekoliko godina sa izvesnim starijim sedim gospodinom koji je imao pretenzija i da dođe na čelo Javnog servisa. Zvaćemo ga Arčibald. Bio je među prvoborcima vladajuće partije u vreme velike ljubavi sa Kokom a onda je preko noći pao u nemilost! Koka je prekinula svaki kontakt sa njim ali to nikog nije začudilo jer se ona isto tako brzo odrekla i nekih svojih prijatelja koji su pali u nemilost i počela da se pravi da ih ne poznaje. Arčibald sada provodi dane pljuckajući svoje dojučerašnje saborce na Tviteru i uzdišući za nekadašnjom ljubavi.

Što se Prve Dive tiče izgleda da od svadbe naslednika ovog leta nema ništa. Kažu da snajka još uvek nije prošla kompletnu Divinu kontrolu. U ljubavnom životu Prve Dive kažu upućeni da nema novih likova: posle serije manekena i fudbalera, uglavnom znatno mlađih kao i Knjaza iz Zemlje stijenja i kamenja, naša junakinja je nešto usporila na ovom planu. Vele upućeni da još uvek nije “okačila kopačke na ekser” ali je prestala da bude “glavni zgoditak” kako su godine neminovno učinile svoje, slava nije na onom nivou na kojem je bila pre recimo, 10 ili 15 godina a oni kojima je imponovalo da budu sa Prvom Divom to više ne doživljavaju kao premiju. Jedini izuzetak mogao bi da bude fudbaler Plamen koji je, kako mi kažu neki izvori bliski njemu, nakon afere sa Drugom Divom – počeo da šalje poruke na Instagram Prvoj Divi ali za sada bez rezultata. Nije da ona ne bi želela da se omrsi sa fudbalerskom piletinom ali je strah od toga kako je Druga Diva prošla sa njim. Ipak, Prvoj Divi niko još do sada nije priredio “puštanje” fotografija, snimaka i skrinšotova prepiski na društvenim mrežama, a nije da ih nije bilo.

Do čitanja sledećeg petka tačno u podne!

Nastavite da komentarišete i pišete mi na: gosipicanadlanu@gmail.com

xxx

Gossip Girl

ARHIVA STARIH KOLUMNI

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci
2 komentara
  1. Anna says

    Pisi nam o paru iz prve sezone zadruge. Onaj sto je prevarii zenu tamo i o zeni njegovoj

  2. Semi Džo says

    Bravo. Mislim da ste jedini koji ste se usudili da opletete Prvu . Svi je hvale , tako da već počinje da vredja intelegenciju. Nemam ja ništa protiv nje, kao i protiv drugih . Ali hvalospevi o njoj su toliko providni da nema dalje . ❤

Ostavite komentar

Your email address will not be published.