Malac genijalac, mađioničar i "Savez Joga Srbija" u subotu na Spring festu na Sava Promenadi

Svojevrsni doček proleća, buđenja prirode i svega lepog u njoj, ove godine biće organizovan u vidu manifestacije Spring fest! Kompanija Belgrade Waterfront, u saradnji sa kompanijama Color Media Communications i Ninamedia, od 12. do 26. aprila na Sava Promenadi organizuje festival koji slavi najlepše godišnje doba. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, osmišljen je bogat program za sve one koji u naredne dve nedelje aprila posete omiljeno beogradsko šetalište.

Program za subotu, 20. april:

13-15h kreativna radionica "Malac genijalac"

16-17h Mađioničar za decu

17-18h Savez Joga Srbije

Vesko Minčić - instruktor joge koji će održati čas

Godine 2005. završio je Sertifikat Kurs u Indiji na prvom zvanično priznatom joga univerzitetu u svetu – Biharskoj Školi Joge (Satyananda Yoga).

Godine 2006. je išao na praktično usavršavanje u Indiju na 6 meseci gde je stekao dodatno iskustvo i znanje hata joge. Za to vreme je učestvovao i prisustvovao brojnim seminarima, držao časove joge odraslima i deci.

Godine 2009. je završio drugu godinu Joga Akademije u Evropi (Satyananda Yoga Academy Europe) i kurs za joga instruktora u Indiji 2010. Godine 2012. je završio treću godinu joga studija u Australiji po tradiciji Biharske škole joge. I dalje aktivno studira jogu i usavršava se.

Svi zainteresovani treba da ponesu svoje prostirke.

Više o "Savez Joga Srbije" možete saznati i na njihovoj Fejsbuk stranici.

Celokupan program festivala možete pogledati na sajtu www.color.rs/springfest.

Pogledajte još