Za ponedeljak, 6. septembar 2010.

BEOGRAD, 6. septembra 2010. (Beta) - Dnevni listovi na naslovnim stranama danas pišu o poskupljenjima i nestašicama prehrambenih proizvoda i posledicama incidenata tokom protesta u Novom Pazaru.

BLIC - Istrage zbog nestašica i poskupljenja "Desetak kartela kontroliše tržište hrane". Ministar Svetozar Čiplić govori za list: "Neću da promovišem bošnjačke lidere". O devojci koja je nastradala u padu aviona u Lisičjem jarku "Ljubavi, čekaj me, ja ću prva da letim".

VEČERNJE NOVOSTI - O tome da proizvođači najavljuju novi talas poskupljenja "Teška jesen za novčanik". List saznaje (Luka) "Bojović se krije u Brazilu". List istražuje "Penzije iznad proseka bez 5.000 dinara".

DANAS - O srpskoj rezoluciji o Kosovu u tekstu pod naslovom "Tadić strahuje od Nikolića i ulice". Nakon prve nedelje trgovanja na berzi "Akcija NIS će blago padati". O nagradi za životno delo na Venecijanskom filmskom festivalu "Zlatnog lava dobio Džon Vu".

POLITIKA - List na naslovnoj strani objavljuje intervju sa rediteljem Robertom Rodrigezom pod naslovom "Korupcija je moćna stvar". O popisu stanovništva "Beskućnici prvi put u popisu". O incidentima na protestu u Novom Pazaru "Zukorlić za dijalog 'dok ne bude kasno'".

PREŠ - Izjava bivšeg ambasadora u Parizu Predraga Simića "Ako pobedimo u UN postaćemo Severna Koreja". O incidentima u Novom Pazaru u tekstu pod naslovom "Zukorlić priziva rat!". List piše da "Deca rastu uz crtaće na hrvatskom!".

maj/dar

Pogledajte još