JADNO JE ŠTA POJEDINCI RADE, DA BI PREŽIVELI: Sloba Radanović iskreno o prostituciji na estradi

Skandal oko estradne prostitucije ne jenjava, a jedan od onih koji su govorili o ovoj temi je i Sloba Radanović.

Pevač je u razgovoru za jednu domaću televizijsku stanicu istakao da ne odobrava ovakav vid ponašanja dama sa javne scene.

- To su ljudi odrasli koji se bave time i opet, s jedne strane, mislim da je meni to mnogo... Ne mogu da kažem da mi je krivo, nego mi je jadno što neko dođe do toga time da se bavi da bi preživeo. Ne mora da se bavi time da bi preživeo. To je jednostavno, moraš da se baviš time da bi sebi priuštio neki luksuzniji život. Postoji dosta osoba koje se bave time koje su, onako, meni moralisale i tako pričale - nemam pojma šta - o meni, a znam čime se bave. Tužno, ali opet, sa druge strane, odrasla si osoba, punoletna si osoba, možeš da radiš sa svojim životom šta god poželiš. Tako, i sa te strane ih razumem - rekao je Sloba Radanović.

Mina Vrbaški rekla je u "Zaduzi" da se bavila najstarijim zanatom na svetu.

- Pa, nisam znao. Uvek su bile te priče rekla-kazala. Kao, Mina je ovo, Mina je ono. Po meni, iskreno, Mina je dobar lik. Ne zalazim u to čime se bavila. Ja gledam kakav je ona čovek, kako se pokazala kao čovek u nekim situacijama kada je nekom trebalo pomoći. Mina se kod mene tu pokazala, a za ovo drugo nemam pojma. Čuo sam te priče, posle sam čuo da je ona to sama rekla. Velika je hrabrost priznati takvu neki stvar - zaključio je Sloba Radanović

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još