ISTORIJA SE PONAVLJA: Nadežda spakovala stvari u vreću, beži iz "Zadruge"

Nakon rasprave sa Tomom Panićem, Nadežda Biljić odlučila je da spakuje svoje stvari po ko zna koji put. Izrevoltirana time što je njen ljubavni partner Toma obnovio odnos sa Marijanom Zonjić, Biljićeva nije mogla da pređe preko toga.

- Sada ćeš da vidiš koliko me boli ku*ac za rijaliti! Drago mi je da sam predmet vašeg smeha. Ja sam bar imala mu*a dva puta da pobegnem - govorila je Nadežda zadrugarima.

Zadrugari su se zabavali, budući da znaju njen svaki korak nakon neke malo veće rasprave sa nekim od cimera iz Bele kuće. Ovog puta kola su se slomila sa Panićem. Iako je svesna kazne koju može da snosi zbog svog postupka, pevačica je bila sigurna u svoj odlazak iz rijalitija "Zadruga 2".

- Ko ga šiša bre? Džabe se pakuješ, ženo! Posle ćeš morati samo opet da slažeš! Ona je car, ona je je*eni car. Ja tebe volim Nadežda. Volim te što postojiš i što me zasmejavaš u ovoj kući - govorila je Luna.

Ona je napunila džak svojim stvarima i počela da ga vuče ka kapiji, dok su svi ostali ukućani pažljivo sa strane gledali šta radi i sve vreme se smejali.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official - Youtube/Printscreen

Pogledajte još