OGLASILA SE ČESTO SPOMINJANA SLAVKA: Aleksandri i Davidu plaćala je provode, putovanja i nakit!

Aleksandra Subotić David Dragojević nekoliko puta tokom svađa spominjali su izvesnu Slavku. Kako se navodi, ova žena zapravo je komšinica Dragojevićima, a sada je rešila da se o svemu sama javno oglasi.

- Bila sam uz Davida, a zbog njega i uz Aleksandru. Ne mogu više da slušam gomilu laži koje ona iznosi. Ja sam jedna od žena koje su učestvovale u poklon putovanju za Egipat. I u skupljanju para za Aleksandrin rođendan sam učestvovala. Kupovala sam svašta Aleksandri i njenom detu, a ona nije znala da se zahvali. Zvala je samo kada njoj nešto treba - počela je ona.

- Napadaju Davida za neke stvari koje su laži. Što Aleksandra ne priča da joj je finansirano renovniranje kuće u Kaluđerici? Spominju se giros i Biljanin salon. Pa, giros je otvoren 2015. godine, a David i ona su se smuvali 2017. godine! Biljanin salon je otvoren početkom 2017. pre Davidovog ulaska u 'Parove', a oni su se smuvali u martu te godine. Znači, to Aleksandra ništa nije finansirala.

Izvesna Slavica se potom osvrnula i na čuvenu veridbu.

- Administratorka je kupila prsten za veridbu i pozvala je njih. Uvek smo se takmičili sa Dalilom, pa da ispadne da je to bila prava veridba i slavlje. Došli su u Veternik i tamo smo bili Biljana, Mungos, ja i njih dvoje. David nije tražio pare za prsten. To su same žene došle na ideju, kao i za Egipat i mnoge druge stvari.

Jedan Aleksandrin gest ju je, kaže, naročito povredio:

- Povredila me je sada u periodu dok je bila diskvalifikovana. Gospođa jedna me zamolila da prosledim paket u Zadrugu, što sam i učinila. Moj suprug je u zatvoru, ali za delo koje je uradio u inostranstvu. Aleksandra je na svom Instagram storiju tada napisala: 'Bolje da šalje pakete gde treba, nego u Zadrugu!' Zvala sam Biljanu Davidovu mamu da to se skloni, ali Aleksandra nije htela. Tada sam odlučila da je devojka za mene vazduh - otkriva Slavka, pa za kraj poručuje:

- Ima David greške, ali ne u tolikoj meri koliko mu se pripusuje. Optužili su ga da je narko diler, a on nema mrlju jednu u dosijeu u policiji. Nije ni prvi ni poslednji koji je ostavio ili prevario devojku, pa da ga spalimo na lomači.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official – Youtube/Printscreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.