BRANKA I DRAGAN PRESREĆNI ZBOG PRINOVE: Dragana Džajić očekuje dete sa Milošem Ivanovićem!

Dragana Džajić, ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, trudna je sa Milošem Ivanovićem, bratom bivše teniserke Ane Ivanović.

Par, koji će se venčati 25. maja, radosne vesti podelio je samo sa najbližima, a dok su sedeli u jednom restoranu na Novom Beogradu, Dragana je zvala Anu kako bi joj prenela novosti.

- Anči, bili smo kod lekara i sve je super. Bebica lepo napreduje, baš onako kako treba, a ja se ovih dana osećam odlično - rekla je Džajićeva preko telefona, a onda je sa Anom razgovor nastavio Miloš.

- Čim su saznali da će postati roditelji, Dragana i Miloš su pozvali Anu, koja je u tom trenutku bila u Čikagu, i saopštili joj da će postati tetka. Odmah potom Dragana je obavestila i svoju sestru Sanju, koja se od sreće rasplakala. Međutim, srećne vesti najviše su obradovale Dragana Džajića, koji je slavio nekoliko dana. Inače, otkako je ostala u drugom stanju, Dragana se potpuno posvetila zdravom životu, a svakodnevno se savetuje sa Anom i Sanjom, koje su i same nedavno postale majke - priča izvor.

- Iako još uvek ne znaju pol deteta, porodično se svi šale da će Džajići birati ime ukoliko budu dobili devojčicu, a Ivanovići ako bude sin. Ana je već uveliko počela da sprema poklone za bebu, a uskoro planira da dođe u Srbiju jer će se krajem maja Dragana i Miloš zavetovati na večnu ljubav - objašnjava izvor.

Izvor: Telegraf.rs/Alo.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još