OGLASILA SE MAJKA NADEŽDE BILJIĆ: Ne želim da se mešam u odnos Tome Panića i moje kćerke!

Tokom prethodne noći u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" nastala je prava pometnja kada se Nadežda Biljić posvađala sa Tomom Panićem, sa kojim je imala intimne odnose nedeljama unazad, i to zbog Marijane Zonjić. Njihovu svađu je Nadežda teško podnela, pa je čak poželela da napusti Zadrugu, a njenom postupku su se mnogi zadrugari smejali.

Nadežda je ipak imala priliku da razgovara sa Tomom, a posle svega je završila u suzama.

- Nisam gledala i ne mogu da gledam, čitala sam na portalu, nisam puštala te snimke, jako mi je teško zbog nje - kaže Slavica Biljić.

- Ne bih se mešala u odnos Tome i nje, neka sami rešavaju to, ja ih nisam ni spajala ni razdvajala, tako da moraju to sami. Ja bih stvarno volela da se čujem sa njom, da joj lepo kažem da nije došla tu ni zbog koga već samo zbog sebe. Hvala Pinku i produkciji i svima što ste je vratili, treći put dati nekome šansu to je čast. Samu sebe neka bodri. Ono što joj je rekla Zorica, tako bih joj rekla i ja, što je rekao Mića, takav stav imamo njen otac i ja, Mina me je prijatno iznenadila kako se ponela prema njoj - rekla je Slavica i dodala:

- Nada je takva da svima veruje, a njima ostalima na čast što su joj se smejali. Ona otkako je ušla trudila se svima da pomogne i to će uvek učiniti kad može. Eto, to je sve što imam da kažem - zaključila je Nadeždina majka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

 

Pogledajte još