PREDALI SMO PAPIRE: Kija Kockar progovorila o venčanju sa Slobom!

Beogradski mediji preneli su priču o tome da Kija Kockar i Sloba Radanović planiraju da stanu pred matičara ponovo, kao i da će se ova ceremonija ponovnog stupanja u brak odviti u Americi u junu, kada nekadašnji supružnici planiraju da idu na turneju po ovom kontinentu.

Sama sam. Nemam nikakvu ljubav. Ne udajem se za Slobodana. Bili su naslovi da se udajemo u junu u Americi. Ne idemo u Ameriku u junu nego u septembru. Radi se upravo na tome, predajemo papire. Nadam se da će nam Amerikanci dati vizu s obzirom na to da sam na svim štandovima po Americi – osvrnula se Kija na novinske napise, spominjući pritom jedan američki magazin koji ju je svrstao u 12 uspešnih žena na koju treba obratiti pažnju.

Osim toga, Kockareva je u “Novom jutru” priznala da joj je tek sada drago što nije emotivnog partnera predstavila javnosti, budući da se raskid desio brže nego što je mogla da očekuje.

Drago mi je što ga nisam predstavila u javnosti upravo zbog ovih stvari. Moj sledeći partner biće predstavljen ako se desi beba, što se ja nadam da će se nekad desiti – zaključila je vlasnica hita “Amorova strela” uz osmeh.

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.