fbpx

"Rock Symphony" iz Bitolja 4. maja u Kombank dvorani

"Rock Symphony" iz Bitolja, 4. maja održaće koncert u Kombank dvorani. Reč je o najpopularnijem projektu Kamernog orkestra iz Bitolja, pored "James Bond" i "John Williams Symphony", koji ushićuje publiku najpopularnijih i najvećih festivala na Balkanu.

Ovaj poznati makedonski orkestar, sastavljen od vrsnih, profesionalnih muzičara koji su diplomirali ili magistrirali na svojim instrumentima, iza sebe ima brojne uspešne koncerte i nastupe na renomiranim festivalima klasične muzike, kao što su Bitfest, Skopsko leto, Ohridsko leto, Prilepsko kultrurno leto, Štipsko leto...

Takođe, "Rock Symphony" se može pohvaliti i nastupima na festivalima popularne muzike širom Balkana - Nisville, Rock Village, Baščarsijske noći, KotorArt, Užičko kulturno leto. Sarađivali su sa vrhunskim dirigentima, među kojima su Alesandro D’Agostini, Anatolio Krstev, Boris Spasov, Saša Nikolovski - Bisera Čadlovska, Le Fi Fi, kao i poznati solisti Robi Lakatoš, Vlatko Stefanovski, Kerem Gorsev.

Poznati po izuzetnoj atmosferi koja prati njihove nastupe, "Rock Symphony" za koncert pred beogradskom publikom u Kombank dvorani 4. maja, priprema repertoar na kome će se naći hitovi legendarnih AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen, Lenny Kravitz, Rammstein, Joan Jett.

Karte za koncert po ceni od 1200, 1700 i 2200 din prodaju se na blagajni Kombank dvorane i putem Tickets servisa.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.