CELU NOĆ NIJE SPAVAO: David skrhan bolom nakon što ga je Ana ostavila (VIDEO)

David Dragojević je imao jako burnu noć. Nakon što je prvenstveno odbio da učestvuje u emisiji "Amidži šou" sa svojom bivšom verenicom Aleksandrom Subotić, koju je prevario sa Anom Korać, Dragojević je dobio pismo u kome je obavešten da će biti kažnjen ako odbije da učestvuje u zadatku na koji je pristao.

Koraćevoj je zasmetalo što je spomenuta u pismu, kao i što David nema svoj stav, pa je počela da histeriše i nastao je haos. Dragojević je na kraju otišao u emisiju, a kada se vratio, sačekala ga je ljuta Ana u nikad provokativnijem izdanju, koji kao da je odabrala u inat njemu.

Cele noći se sklanjala od njega i gurala ga od sebe, a kada se osamila na doku i kada je on došao da razgovara sa njom, Ana mu je rekla da joj osoba bez stava ne treba, kao i da će ga ostaviti. Kada je došlo vreme za spavanje, Koraćeva je otišla u sobu za rehabilitaciju i isterala Davida iz iste, jer nije želela da spava sa njim. David nakon toga nije imao mira. Ležao je sam u krevetu i nije mogao da se uspava, a sve vreme radio nešto sa nogama.

U jednom trenutku je ustao iz kreveta, a činilo se da će otići da proba da se pomiri sa Anom, međutim, otišao je do kupatila, a zatim do kuhinje, pa se vratio u krevet.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.