INSPIRISALA JE KAJLI DŽENER: Kija Kockar pokreće privatni biznis?!

Pevačica u usponu i rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar važi za ambicioznu devojku koja želi da se ostvari na više polsovnih planova. Pored toga što se već uspešno bavi pevanjem, iako je tek krenula u muzičke vode, napisala je autobiografiju, a sada kreće u novi poslovni izazov.

Kija je rešila da pokrene svoju kozmetičku liniju:

- Kija među svojim fanovima ima dosta tinejdžerki i mladih devojaka, pa je smislila novi način da zaradi. Želi da im ponudi kvalitetnu šminku po pristupačnoj ceni. Njena linija biće će biti otvorena sjajevima i ruževima za usne, a kasnije će se proizvodnja proširiti i na ostalu šminku - navodi izvor i nastavlja sa detaljima koji se kriju od javnosti:

- Kija je pobornik diskretne šminke. Zbog toga će cela njena kozmetika biti bazirana na što prirodnijim tonovima i bojama. Želja joj jeda devojke i žene sa proizvodima koji će nosti njen potpis izgledaju kao da nisu ni našminkane - tvrdi izvor blizak pevačici.

Kiju je, navodno, na ovu ideju inspirisala Kajli Džener, koja je od svoje linije sjajeva za usne kasnije napravila čitavu imperiju.

Izvor: Hit Informer/Pulsonline.rs
Foto: Promo

Pogledajte još