Uskršnje radosti, farbanje jaja, mađioničar i ples naredna tri dana na Spring festu na Sava Promenadi

Svojevrsni doček proleća, buđenja prirode i svega lepog u njoj, ove godine biće organizovan u vidu manifestacije Spring fest! Kompanija Belgrade Waterfront, u saradnji sa kompanijama Color Media Communications i Ninamedia, od 12. do 26. aprila na Sava Promenadi organizuje festival koji slavi najlepše godišnje doba. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, osmišljen je bogat program za sve one koji u naredne dve nedelje aprila posete omiljeno beogradsko šetalište.

Program u narednih nekoliko dana je sledeći: 

Sreda, 24.04.

17:30h - Dečiji animatror - mađioničarski trikovi sa zekom, modelovanje balona i interaktivna animacija dece uz koreografiju

Četvrtak, 25.04.

17:30h - dečija predstava "Aladin i Jasmin" - studio "Mreža"
18:30h - Latina Blanca - salsa i zumba

Petak, 26.04. 

15:00h - Dečija radionica farbanja i dekoracije jaja

Plesno udruženje LATINA BLANCA se bavi edukacijom, treniranjem, promovisanjem, afirmacijom i javnim prezentovanjem afrokubanskih, latinoameričkih, modernih, standardnih i srpskih tradicionalnih igara i plesova .Takođe u klubu funkcionišu i fitnes programi za rekreaciju. Klub je osnovan sa idejom da se na najlakši i najbolji mogući način ukaže na značaj plesnog obrazovanja a takođe i da se svima koji to žele omogući da nauče ove vrste plesova na najkvalitetnijem rekreativnom i najstručnijem profesionalnom nivou.

LATINA BLANCA je registrovano plesno udruženje, koje vodi instruktor plesa Jovan Milosavljević.

Svi programi su besplatni, čekamo vas na Sava Promenadi!

Manifestacija Spring fest trajaće dve nedelje i ponudiće raznolik sadržaj za sve posetioce. Mališani će moći da prisustvuju različitim edukativno-kreativnim radionicama, koje uključuju crtanje, pravljenje figurica od plastelina i osmišljavanje dekorativnih predmeta od cveća i voća.

Celokupan program festivala možete pogledati na sajtu www.color.rs/springfest.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.