BESKOMPROMISNA ZADRUGARKA: Miljana Kulić otkrila tajne Ane Korać, Lune Đogani i Marka Miljkovića

Miljana Kulić rešila je da svima dobro stavi do znanja da se u rijaliti kuću vratila jača nego ikada, te naoružana svim dugo skrivanim i škakljivim informacijama. Ona je tako za crnim stolom skočila protiv Ane Korać i Davida Dragojevića, a ni na kraj pameti nije joj bilo da nešto prećuti.

Pre svega, ona smatra da je Aleksandra Subotić jedina žrtva u njihovoj priči.

- Momak je dve i po godine glumio ljubav. Aleksandra je u ovoj priči žrtva. Koliko je voleo Aleksandru, toliko voli i Anu - pričala je Miljana, a onda se osvrnula i prokomentarisala Koraćevu.

Ana to nije mogla da podnese!

- Što se tiče Ane, po prvi put sam pogrešila da je neko fin, dobar i kulturan - počela je Miljana, dok joj je Ana dobacivala: - Ja tebe bolim! Ja tebe bolim od 'Zadruge 1!' Ti mene sanjaš noćima i imaš moje postere. Ti si mene pitala da budemo u vezi. Uhvatila si me za onu stvar - urlala je ona.

- Posle snimanja spota te je Sloba je*ao, a bila si Kijina najbolja drugarica - nije se dala zbuniti Miksi, pa je samo nastavila sa provokacijama.

- Fejk veza Lune i Marka - ali ne sa njene strane, već sa njegove. Bilo mi je žao kada sam videla da ona njega moli da bude sa njim, a on njoj kaže da će joj dati šansu - nastavila je vidno nervozna Miljana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još