KRAJ! TI SI ZA MENE ZAVRŠIO: Luna otkrila Ljubi i Mini da će ostaviti Marka (VIDEO)

Luna Đogani pričala je jutros sa Savom Perovićem i Banetom Čolakom o Marku Miljkoviću i tom prilikom istakla kako planira da promeni krevet u kom spava zajedno sa Markom, kao i da je odlučila da prekinu vezu uz rečenicu kako je Miljković ne zaslužuje.

Nakon ovoga, Luna je izašla u dvorište, gde je kod bazena pričala ponovo o Marku Miljkoviću, ali ovoga puta sa Ljubom Pantović i Minom Vrbaški. Inače, sinoć je tokom emisije "Pitanja gledalaca" bilo veoma burno i često se polemisalo o Miljkovićevom ponašanju prema Luni i gledanju drugih zadrugarki.

- On nije ustao sinoć ništa da kaže. On je jutros ustao, boli ga k*rac, sve totalno lagano. Ja sam od tolike moje želje da me neko voli izgubila svoju vrednost. Njega boli k*rac sad. Ne znam sad šta da se desi, neću biti s njim. Ja sam sebe ubeđivala i krivila ranije, sad ne! Ja spavam pored njega i ne znam ko je taj čovek - govorila je Luna.

- Ti idealizuješ! Ma gde je u pravu on, ti bi trebalo tu samo nogu u d*pe. Kod tebe je proradio bes, to sam sinoć videla, i zadrži to. Nemoj da te pokoleba zagrljaj. On tebe namerno povređuje. To nije džukela, nego smeće! - pričala je Ljuba.

- Znaš da sam bila pre toga posr*na, a ti si uzeo mene kao materijal, da se igraš sa nečim. Znaš da sam sj*bana, ranjiva... Čovek koji se kelo u mene, izdao me na kraju i osavio me kao kera! Kod mene kada proradi ravnodušnost, to je kraj. Tad, šta god da se desi, ti si za mene završio - nastavila je Đoganijeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još