BLOGERKA SE POVERILA SAVI PEROVIĆU: Luna Đogani plakala zbog Marka Miljkovića

Luna Đogani plakala je pred svojim drugom Savom Perovićem. Blogerki ponašanje njenog dečka Marka Miljkovića jako smeta, pa nije više mogla da drži u sebi tugu, već je rešila da otvori dušu i "pusti suze".

- Ljuta sam na sebe. Ne mogu da verujem da sam sebi to dozvolila. Ovo ovde (srce) je najveći problem. To ne može da se zaleči tako. Osećam se bezvredno, jadno i bedno. Kao da sam neka mučenica koja ne može da ima muškarca. Kao da sam ružna i nikakva, osećam se ružno i iskorišćeno. Pokušavam da se smejem i da kažem sebi da sam dobro. Dođe mi da vrištim na sav glas. Koliko sam ljuta, ogorčena, besna sam na muškarce, jel vredno toga da povrediš nečija osećanja, nekoga ko ti nije ništa uradio u životu. Gledam ga i ne mogu da verujem da sam pristala opet da budem sa čovekom koga ne poznajem, isto kao i onog. Jel ja nisam dovoljno vredna da muškarac koji je samnom gleda druge devojke. Šta meni fali - plakala je blogerka.

- Ali zahvaljujući tome ti si nastavila dalje. Zaboravila si onog od pre. Ali ja mislim d atvoja emocija prema Marku nije toliko jaka. Ako vidiš da ti ne ide, sklini se od toga. Imaš svoj cilj. Nisi ti njega povredila, tebi smeta ono što on radi jer smatraš da te time ne poštuje. Diši lepo i isplači se slobodno - tešio ju je Savo.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrinScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.