SUKOB U BELOJ KUĆI: Stanija Dobrojević provocirala Anu Korać, takmičarka se pravdala zašto je plakala

Danas se u "Zadruzi 2" održavaju "Pitanja gledalaca", koja sinoć nisu završena. Voditelj Milan Milošević posetio je Belu kuću, a to je bio znak da se učesnici okupe oko crnog stola kako bi emisija počela.

Naredno pitanje stiglo je za Staniju Dobrojević - "Očekuješ da drugi imaju razumevanja dok ti plačeš a zašto si pevala pesme iznad Ane dok je ona plakala".

- Da li je ona tad plakala? Posle žurke, kad malo popijemo, uvek odemo na dok i otpevamo par pesama, Maja, Marijana i ja. Tad su sedeli tu na doku Ana i Lazar. Nisam znala da je ona plakala. Nisam videla da je plakala jer je samo nekoliko minuta pre toga igrala na žurki - navela je Stanija.

- Nisam ni ja videla da je plakala - rekla je Aleksandra Subotić.

- Nemam komentar. Da, plakala sam, bilo mi je neprijatno, ali šta imam da im govorim da se sklone, nije to moj dok. Ja sam došla tu kad nije bilo nikog, one su otišle posle - objasnila je Ana Korać.

- To je namerno odrađeno po komandi Stanije Dobrojević, verujem da je sve namerno uradila - zaključio je Lepi Mića, te je rekao da je čuo kada je Stanija pokušala da savetuje pojedine devojke.

- Rekla sam ako je Ana već ušla u vezu sa Davidom, on kad je već otišao u emisiju sa bivšom ona je imala pravo da odreaguje, ja bih ga šutnula za tri sekunde - navela je Dobrojevićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrinScreen

 

Pogledajte još