OGLASILA SE MAJKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Volela bih da se pomire moj sin i Ana Korać!

David Dragojević i Ana Korać žestoko su se posvađali zbog poziva da gostuju u "Amidži šou", a u jednom trenutku Ana je rešila i da stavi tačku na njihovu ljubav.

Sve to je jako pogodilo David a koji je dan proveo distanciranm od cimera, ali i njegovu majku Biljanu jer je zabrinjava psihičko stanje svoga naslednika koji je klonuo.

- Ja bih pustila da prođe još neki dan da bih mogla da dođem do nekog zaključka. Ima nešto u tome što on odmah nije odlučio da ide u "Amidži šou". Zašto ne bi išao? Zorica i Mića su mu rekli da ide i on je odlučio da ode, pa je verovatno to nju iznervrialo. Kad mu je ona rekla da ide, on nije hteo, a pod uticajem njih on je išao. Ona je tu verovatno pukla, jer je on poslušao njih, a ne nju - rekla je Biljana za "Pink".

Dragojevićeva majka je priznala da bi volela da David ima Aninu podršku i da je to ono što njemu nedostaje tokom boravka u Beloj kući.

Biljana je, iznenađujuće, istakla bi želela i da se pomire, jer je tada njen naslednik srećan i zadovoljan jer u žustrim raspravama sa Aleksandrom ima podršku Koraćeve.

- David je veliki emotivac i to me kod njega nervira, što sve doživljava lično. Da je napolju to bi bilo drugačije. Ona je uz njega uvek kada su u pitanju napadi između njega i Aleksandre. Uvek ga je branila. Ja znam kako on diše. Ja znam da on neće da uvredi starije i ima rispekt, zato je on i prihvatio Mićin savet. Volela bih da se Ana i David pomire na neki način, jer su kompaktni i zajedno kada su u pitanju napadi bilo na nju, bilo na Davida - ispričala je Biljana.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.