OGLASILA SE MAJKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Volela bih da se pomire moj sin i Ana Korać!

David Dragojević i Ana Korać žestoko su se posvađali zbog poziva da gostuju u “Amidži šou”, a u jednom trenutku Ana je rešila i da stavi tačku na njihovu ljubav.

Sve to je jako pogodilo David a koji je dan proveo distanciranm od cimera, ali i njegovu majku Biljanu jer je zabrinjava psihičko stanje svoga naslednika koji je klonuo.

Ja bih pustila da prođe još neki dan da bih mogla da dođem do nekog zaključka. Ima nešto u tome što on odmah nije odlučio da ide u “Amidži šou”. Zašto ne bi išao? Zorica i Mića su mu rekli da ide i on je odlučio da ode, pa je verovatno to nju iznervrialo. Kad mu je ona rekla da ide, on nije hteo, a pod uticajem njih on je išao. Ona je tu verovatno pukla, jer je on poslušao njih, a ne nju – rekla je Biljana za “Pink”.

Dragojevićeva majka je priznala da bi volela da David ima Aninu podršku i da je to ono što njemu nedostaje tokom boravka u Beloj kući.

Biljana je, iznenađujuće, istakla bi želela i da se pomire, jer je tada njen naslednik srećan i zadovoljan jer u žustrim raspravama sa Aleksandrom ima podršku Koraćeve.

David je veliki emotivac i to me kod njega nervira, što sve doživljava lično. Da je napolju to bi bilo drugačije. Ona je uz njega uvek kada su u pitanju napadi između njega i Aleksandre. Uvek ga je branila. Ja znam kako on diše. Ja znam da on neće da uvredi starije i ima rispekt, zato je on i prihvatio Mićin savet. Volela bih da se Ana i David pomire na neki način, jer su kompaktni i zajedno kada su u pitanju napadi bilo na nju, bilo na Davida – ispričala je Biljana.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.