NAJBOLJE JE DA RASKINEMO, NEMA VIŠE NAZAD: Luna poludela, Marko je ostavio u programu uživo!

Luna Đogani nije mogla sebi da dođe nakon što ju je dečko, di džej Marko Miljković ostavio za stolom kada je ustao i rekao da više ne može da trpi njeno pominjanje Slobe Radanovića.

- Ja uopšte nisam plakala za Slobom, ja sam plakala zbog svega što se desilo ovde, ja sam prvu put posle 3 meseca uporedila te dve veze i rekla sam da kakav god da je ispao taj Sloba, i najveći ološ da me nikada u životu nije pravio ljubmornom, nikada mi nije davao sumnju,da je taj čovek do poslednjeg dana mene ovde branio kao kraljicu, nije mogao niko da mi pisne, a kamo li neki Brendon. Sve mogu da mu zamerim, da je bio najveći ološ, da me prevario, odbacio kao kera, ali to ne mogu da mu oduzme, i to je nešto što se razlikuje. Marku sam rekla da ga volim, to ne može preko noći da nestane. Osećam se poniženo da moj dečko pored mene gleda druge - pričala je Luna Đogani kroz suze.

Marko je nervozno slušao reči o Slobi, a onda ustao i javno ostavio blogerku.

- Ova Zadrugovizija je iskristalisala neke stvari, pokazala da ona jednostavno ne može da raskrsti sa sobom i sa prošlošću i sa tim čovekom još uvek i meni je to jasno kao dan. Ja više taj teret na vratu da nosim. Sa svim i svačim pokušavam da ona prošlost prebrodi i nasavi dalje, ali ona da li ne želi i šta, ja ne zna. Iz njenog izlaganja moglo je to da da se vidi. Ja ništa nisam radio namerno, nikad je nisam pravio ljubomornom. Najbolje je da raskinemo ovog trenutka. I više nema nazad - bio je nedvosmislen di džej.

- Evo, devojke navalite. Čovek sa 35 godina koji ne može da se skrasi u vezi. Meni je govorio da je previše dobar za mene, a evo sada ovako preko stola, znala sam - rekla je Luna.

- Raskinuli smo, ne komentarišem više nista - rekao je Marko voditelju.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.