NE RAZMIŠLJA O VENČANICI I ZAJEDNIČKOM ŽIVOTU SA PARTNEROM: Anastasija Ražnatović otvorila dušu pred Uskrs

Kao i svake godine, u domu Ražnatovića Uskrs će biti tradicionalno proslavljen, a ono čemu se svi članovi porodice raduju, pogotovo Anastasija i Veljko, jeste što će odmeriti snage u kucanju jajina.

- Svi se radujemo prazničnim danima, a najviše naši najmlađi članovi. Od rane zore svi se okupimo u dnevnom boravku, gde kreće borba čije je jaje najjače. Tetka je zadužena za uskršnje čarolije. Iskreno, nikada ne učestvujem, ali u prolazu pomognem. Doduše, tetka nije zadužena samo za jaja, nego i za prazničnu trpezu. Ona sve lepo i ukusno spremi da se svi oduševimo.

- Naravno, i baka i deka su tu sa nama, Mama ništa ne radi, ona je zadužena samo za dobru atmosferu i da sve bude pod kontrolom - ispričala je Anastasija, koja ne krije da čeka celu godinu kako bi se tada opustila i najela.

- Pojedem toliko da mi na kraju dana bude muka. Nemam običaj da toliko jedem, a onda kad dođe Uskrs, sve nadoknadim. Kod nas se običaju poštuju i sve je podređeno deci i prazniku. Tada smo svi kod kuće i poslednjih godina smo svi srećniji i radosniji. Znam da će zvučati kao kliše, ali nemam nekih posebnih uskršnjih želja. Volela bih da budemo zdravi, srećni, nasmejani i da se međusobno i dalje volimo i podržavamo - navela je Anastasija.

Cecina ćerka svake godine izgubi od svog brata Veljka, koji, kako kaže, ne poštuje pravila, jer ne trpi poraz, pa iako to svi znaju - vara u kucanju jajima. Ali, ove godine će probati da ga pobedi.

- Moj brat ne trpi poraz. Sve može da podnese, ali to ne. Ako Veljko odluči da vara, onda uzme drveno jaje i sve nas pobedi. Takvih situacija bilo je baš dosta, naročito u detinjstvu. Krivo mi bude ako ne pobedim, ali i ako izgubim, umem da se nosim sa tim. Kod Veljka je drugačija situacija. Volela bih ove godine da ga pobedim, ima kratak fitilj i sigurno će da plane ako trijumfujem - zaključila je Anastasija.

Što se tiče mame Cece, za nju bi poželela da nađe čoveka svog života.

- Naravno da želim da pronađe nekog ko će je voleti, poštovati i ceniti baš onakvu kakva jeste. Moja majka zaslužuje sve najbolje. Zaslužila je da bude voljena i da ta veza traje koliko god ona poželi da traje - iskrena je bila Anastasija.

Takođe, Cecina naslednica koja uspešno gradi karijeru i krenula je maminim stopama, ističe da se u kuhinji ne snalazi baš najbolje, te taj prostor za sada prepušta drugima.

- Ja ne mogu da se pohvalim sjajnim kulinarskim veštinama. Kada želim dečka da iznenadim večerom, obično naručim da mi dostave neku ukusnu hranu iz restorana. Tako nikada ne mogu da pogrešim. Ali naučiću i ja da kuvam, polako, imam još vremena - ispričala je pevačica i dodala kako će tada savete tražiti isključivo od svoje tetke Lidija, koja je, kako smo već naveli u ranijem tekstu, zadužena za najbolje trpeze.

Za razliku od brata Veljka koji sa verenicom Bogdanom uveliko priprema svadbu, Anastasija još ne razmišlja o biranju venčanice i zajedničkom životu, ali u njenoj vezi sa Đorđem Kuljićem, kojeg uspešno čuva od medija, sve savršeno funkcioniše.

- U vezi sve treba da dođe spontano, pa tako i život udvoje. Ne pridajem veliki značaj tome na kojoj lokaciji živim, jer dosta vremena provodim sa porodicom, prijateljima i partnerom, tako da sam svugde pomalo. A i kad bude došlo do zvanične selidbe, ništa se značajno neće promeniti u mom životu. Svi meni važni ljudi će i dalje biti tu - navela je Anastasija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još