DAVID IZJAVIO DA JE UZIMALA NOVAC ZA SEKSUALNE USLUGE: Zerina Hećo žestoko odbrusila Dragojeviću!

David Dragojević se sve više upliće u neprijatne situacije, pa je tako sinožć dok je trajala emisija "Pitanja novinara" njemu postavljeno pitanje kako može da bude sa devojkom za koju je ranije pričao da lakog morala.

David Dragojević je to naravno negirao, ali Aleksandra Subotić je otkrila kako je on njoj ranije pričao da je Zerina Hećo, bivša zadrugarka spavala sa njegovim drugom za sumu od 500 evra i da je u tom smislu pričao i o njegovoj sadašnjoj devojci Ani Korać.

On je sve u vezi sa Anom Korać naravno demantovao, dok je za Zerinu rekao da ima i dokaze.

- Čula sam sve što je rekao. U toku sam. Naravno da to nije istina. Veoma grozne optužbe su izrečene od strane Baneta Čolaka i Davida, to mi je sve smešno. To su foliranti, oni su dno dna. Fuj, fuj! Jako jeftina gluma. Ne vade me iz usta otkako sam izašla. Ja nikoga od njegovih drugova ne poznajem. Ako ima dokaze, neka pokaže. On i ja nemamo isti krug prijatelja. Tih 500 evra i pokušaji ponižavanja, ne znam čime je to izazvano. Spominjanje imena Zerine Hećo konstantno otkako sam izašla ne razumem. Zašto oni mene spominju? Zato što se plaše istine - ispričala je Zerina povodom navoda Davida Dragojevića.

Izvor: Blic.rs/Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još