Thievery Corporation i Kandžija i Gole žene nova imena INmusic festivala #14!

INmusic ne postustaje a bližimo se na svega 9 nedelja od početka 14. po redu zagrebačkog festivala! Nova imena su Thievery Corporation i Kandžija i Gole žene.

Thievery Corporation osnovani su pre više od 20 godina, a od samih početaka imaju svoju diskografsku kuću te su prodali nekoliko miliona albuma širom sveta. Tokom impresivne karijere sarađivali su s brojnim eminentnim muzičarima poput Dejvida Birna, Perija Farrla, The Flaming Lipsa i brojnih drugih, te su nastupali na najpopularnijim svetskim festivalima poput Coachelle i Lollapalooze. Thievery Corporation su Rob Garza i Erik Hilton koji su tokom svog muzičkog putovanja definisali čitav novi žanr elektronske muzike: spoj daba, hip hopa, elektronike, densa i trip hopa.

Kandžija iza sebe ima više od deset godina karijere te nekoliko albuma što samostalnih, što s Golim Ženama. Nakon albuma Nema Labavo iz 2015. godine i rasprodatnih koncerata širom regije Kandžija je prošle godine iznenadio fanove objavom solo albuma Beton bez prethodne najave, s kojeg je objavio singlove "Grah" i "Trube". Album je pohvalila kritika i struka, a najavio je i novo studijsko izdanje koje će objaviti do kraja godine. Novi album najavljen je singlom "Magična butra", a uskoro publika može očekivati i novi materijal iz radionice Kandžije i Golih žena, kojeg će predstaviti i publici na INmusic festivalu!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.