POPRAVLJA SE MENTALNO STANJE POP ZVEZDE: Britni Spirs izašla iz kuće

Britni Spirs pre samo nekoliko dana napustila je klinku za mentalno zdravlje u koju se sama prijavila. Od tada uglavnom ne izlazi iz kuće jer kako kažu njeni bliski prijatelji tamo se najbolje oseća.

Paparaci su je uslikali kako ide u solarijum, a komentari pratilaca na društvenim mrežama su sada mnogo pozitivniji od onih kada je prvi put viđena posle napuštanja klinike.

Svi su primetili kako je sredila nokte iako je Britni izašla iz kuće u kratkom džemperu, donjem delu od trenerke i šarenim patikama, dok je u ruci nosila malu crnu kožnu torbicu. Kosa joj je bila vezana u punđu.

Prema pisanju stranih medija, Britni se oseća mnogo bolje nego kad je primljena u ustanovu, ali lekari još uvek pokušavaju da stabilizuju njeno mentalno stanje.

- Mentalno stanje Britni sada je mnogo bolje nego kad se prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje. Bila je uznemirena zbog bolesti s kojom se bori njen otac, a stvar se pogoršala zbog činjenice da su lekovi koje je uzimala zbog svog mentalnog stanja prestali da deluju - rekao je izvor za TMZ.

Britni se čak ovih dana obratila i fanovima na društvenoj mreži i to snimkom iz teretane, pa su i tako svi kometraisali da joj je mnogo bolje.

Izvor: Blic.rs
Foto: britneyspears/Instagram

Pogledajte još