TEŠKO MI JE: Sanja se gušila u suzama dok je pričala o Matoroj! (VIDEO)

Posle Jovane Tomić Matore na razgovor sa Drvetom mudrosti došla je i Sanja Stanković. Ona je potpuno slomljena ušla u Rajski vrt, pa je kroz suze pričala o svom raskidu sa Matorom.

- Odvratno sam. Više se ništa ne dešava između nas dve, raskinule smo i to je to. Posle onakvih izgovorenih reči sa njene strane, definitivno je. Najviše me povredilo što je izgovorila neke stvari o mom životu koje nije trebala da kaže. Te stvari niko ne zna osim nje i još jedne osobe. Ona je uvek takva kad popije, takve probleme smo imali i napolju. Njoj čovek ništa ne može da objasni. Ona sama zna da je Stanija prvo mene napala i vređala, nije ni bitno, ja sam njoj to zamerila, a ona meni kaže da joj zagorčavam život. Kad smo raskinule ja sam sedela kao pokisli miš, plakala, a ona se smejala sa Mićom - pričala je Sanja.

Stankovićeva se zatim osvrnula i na svoju svađu sa Stanijom Dobrojević, zbog koje su njih dve i raskinule.

- Ne znam šta Stanija ima protiv mene, ja bih to volela da znam. Komentarisala sam njenu vezu sa Vladimirom, ona je meni svašta nešto izgovorila. Ona je rekla da je ona paravan za devojke koje se bave takvim poslom, ja za nju nisam rekla nijednu ružnu reč. Ona je zamerila Marijani što je uzela haljinu od mene. Zato što je isfrustrirana, otkud znam - rekla je Sanja, a zatim se ponovo osvrnula na svoje trenutno stanje:

- Teško mi je, da se na takav način završi nešto što je trajalo godinu i po dana. Da se posvađamo zaboga oko Stanije. Osećam se odvratno, ide mi se kući. Volela bih da moja mama nije videla ono što se sinoć izdešavalo - pričala je Sanja dok se gušila u suzama.

- Borila sam se sama ceo život i onda dođem da se neko tako s*re po meni. Ako je neko bio sa njom to sam bio ja, ona nikad nije imala ovkavu vezu. Ali ako će tako da mi vrati neka joj služi na čast. Ona je meni rekla kad su David i Aleksandra iznosili prljav veš "Ja to ne bih mogla tebi da uradim", pa šta je uradila sinoć - završila je Stankovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još