UDARIO DEVOJKU U KAFANI: Policija privela Slobu Vasića

Pevač Slobodan Sloba Vasić, koji je inače poznat po problematičnom ponašanju, priveden je u sredu uveče jer je navodno udario svoju devojku.

Kako se navodi, incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu gde su Vasić i njegova devojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada.

- Sve se brzo izdešavalo. Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku. Kad je shvatio šta je uradio, nije želeo da čeka, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Policajci su legitimisali prisutne i pitali šta se dogodilo. Pevačeva devojka, koja je inače ćerka vlasnika jednog hotela u Novom Sadu, rekla je da ju je pevač udario - priča izvorr.

On kaže da je policija Vasiću stavila lisice i odmah ga sprovela u stanicu.

- Slobodan se nije bunio. Priznao je šta je uradio. Nije imao kud jer je bilo dosta očevidaca. Ona se baš potresla. Odmah je zvala roditelje i rekla im šta se dogodilo. U policiji je sačinjen izveštaj i on je pušten nakon nekoliko sati. Mislim da nije išao kući, nego je završio u nekom hotelu. Poslednjih godina je baš postao problematičan i rizičan po žene. On bi ponovo trebalo da da izjavu. Zasad je istraga u toku i nije poznato da li će protiv njega biti podneta krivična prijava i za koje krivično delo - kaže izvor, koji dodaje da je policija upozorila Vasića da ne napušta Novi Sad.

Inače, ovo nije prvi put da je pevač pokazao svoje problematično ponašanje. On je 2015. godine udario svoju bivšu verenicu Valentinu. Tada ju je počupao za kosu i udario, a ona mu nije ostala dužna već je dohvatila flašu sa stola i razbila mu je o glavu. Pre dve godine pevač se potukao u jednom kafiću i mladiću razbio glavu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: slobodanvasic_official/Instagram

Pogledajte još