DONELA VAŽNU ODLUKU: Na pomen Luke Lazukića, Nataša Bekvalac se rasplakala pred kamerama!

Nataša Bekvalac otvorila je dušu pred kamerom emisije "Exkluziv" po povratku sa jednog od nastupa, iznoseći detalje iz svog privatnog života.

Novosađanka se osvrnula na brigu oko kćerki, koje u njenom odsustvu čuvaju njeni roditelji i sestra, međutim, kada se dotakla suđenja sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem, pevačica je zaplakala.

- Moje ćerke su na salašu, uživaju po ceo dan sa mojom sestrom, majkom i ocem. Moja mama vodi računa o svemu, mi smo gosti, odemo da uživamo. Katja još uvek hoda uz minimalnu pomoć, ali su prvi koraci doneli radost celoj porodici. Godina je prošla kao tren, donela sam odluku da svaki dan uživamo u svakodevici, često smo bezobrazni, bahati i nezadovoljni, praveći od pratećih problema velike i životne. Zdrava porodica nema cenu, svako jutro stavim kamenčić u cipelu, da me dobro žulja. U par momenata sam napravila problem gde ništa nije problem. Celu godinu ću provesti tako što ću oprostiti svima, uz veliki rad na sebi i na duši, to je moguće - rekla je Nataša, a zatim odgovorila na pitanje o presudi, koja je doneta u vezi njenog bivšeg muža Luke Lazukića.

- Od kada se to dogodilo, nisam dala nijednu izjavu na tu temu, jer imam razlog i smatram da tako treba. Sve to mi je bilo jako mučno, zato čekam još malo. Izvini, ne mogu da pričam - rekla je Nataša, a potom je počela da plače.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.