KULIĆEVA DETALJNO OPISALA SEKS: Miljana tvrdi da je trudna, Zola u neverici! (VIDEO)

Miljana Kulić je ponovo rekla svom dečku Lazaru Čoliću Zoli da sumnja da je trudna, međutim, on je pokušavao da je razuveri ne verujući u njene reči.

Miljana je ponavljala da je uverena da nosi Zolino dete, a njega je u nekoliko navrata bilo sramota zbog onoga što je izgovorila.

- Moguće je. Nenormalno bi bilo da nije tako. Ja bih se više zabrinula da nisam, nego da jesam - rekla je Zoli dok ga je ubeđivala.

- Baksuziraš, pričaš o tome svaki put. Rekao sam ti da ne želim pred kamerama o tome, je l' možeš ispoštovati? - zamerio joj je Zola koji se razljutio.

Miljana je detaljno objašnjavala Zoli da joj kasni ciklus, međutim, on ju je uveravao da preteruje i da ne treba da dozvoli da joj se ljudi smeju.

- Šest meseci se to dešava, svaki put! Svaki put to govoriš, i napolju si to stalno govorila!

- Kad si svr*io u meni, logično je da pomislim da sam trudna! U meni niko nije svr*io osim Ivana Marinkovića, i ostala sam trudna. Dečko s kojim sam bila tri i po godine u vezi, nije nikad. Ali sa Ivanom sam to želela i ostala sam trudna - rekla je Miljana.

- Stani! Što moraš pričati o tome pred kamerama! Sramota me! Neprijatno mi je! Zar nije to neka stvar koju bih ja trebao da saznati prvi u poverenju od tebe, pa da se radujem prvi, a ne ovde neki debili - rekao je Zola.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još