NEMILOSRDAN VERBALNI NAPAD: Aleksandra Subotić raskrinkala Anu Korać

Aleksandra Subotić i Ana Korać imale su žestok sukob, a tom prilikom Davidova bivša je iznela strašne detalje starleti, i žestoko je izvređala, pa je stavila u isti koš zajedno sa svojim bivšim Davidom Dragojevićem, pa istakla da su isti, i da sada pošto je makro uhapšen, mogu zajedno da zarađuju prodajući svoje telo.

- Isto ovako što David dobacuje sve to je radio i za mene. A njoj se smejem i preverćem očima zato što je devojka zaista glupava. Ona kaže ja ne mogu sa njom da se svađam zato što bi ja pokazala nešto što nisam ja. A šta si i ko si ti ? Ti ako želiš da pokažeš kakva si osoba, jer samim tim što imaš štitš, ti nešto prekrivaš - pokušala je diskvalifikovana, pa vraćena učesnica da isprovocira suparnicu što joj je i pošlo za rukom.

- Samo neka nastavi da glumi žrtvu. Prvo polugodište je završeno. Tako da imaš u drugom polugodištu još dva meseca. Ja sam ista od početka - prekinula ju je Koraćeva.

Onda je David ustao i obrazložio da je njemu najbitnije šta Ana misli o oseća prema njemu, i da je on siguran u njenu ljubav, što je još više isprovociralo Aleksandru pa je udarila surovo.

- Vidimo se u Crnoj Gori na moru. Ustvari, ne možeš da uđeš - rekla je Subotićeva.

- Ja ne idem na tako jeftina mesta - odbrusila joj je Ana.

- Ne možeš da uđeš na takva jeftina mesta. Aha, pa zna, uhapsili bi te da si bila. Ana, kaki si bila, izjasni se na televiziji. Ko te preveo? Kako si bila zabranjen ti je ulaz. Odje*ala te Soraja, ne možeš više da živiš na njen račun. Odje*ao te makro, uhapšen je, od*ebali te svi, šta ćeš, mučenice, 'ajde hvataj se za njega (Davida). Da, sad možeš dečka da iznajmljuješ. Sada jedino što može da radi je da iznajmljuje dečka, da prodaju svoje telo zajedno. U girosu gore na spratu, ima jedna soba, ofarbaju u crveno, kupe jednu sijalicu, toliko imaju oboje para zajedno, krevet imaju moj, ostavila sam mu tamo u sobi, nek premeste taj krevet gde smo nas dvoje spavali - pričala je Davidova bivša koja reči nije štedela da vrati milo za drago devojci koja joj je preotela dečka.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još