Poslednje glancanje "Farme"

Dok se odbrojavaju poslednji dani do početka novog ludila zavanog "Farma 3" na seoskom imanju u Lisoviću skoro je sve spremno za nove VIP seljake, koji će se u nedelju useliti na "Farmu 3"!

Muškarci kose travu i postavljaju police, dok je ženski deo ekipe zadužen za pranje posuđa, kačenje zavesa i širenje heklanih stolnjaka, piše "Press".

Prostorije farme ostale su iste. U spavaćoj sobi je 21 krevet, koji će još samo nekoliko dana biti prazni. Čajnici, drvene posude i šerpe čekaju vredne zvezde srpske estrade da zasuču rukave, dok su nove sekire naoštrene za jači deo ekipe.

Organizatori su srušili tuš-kabinu u dvorištu i kamenu stazu koju su Miloš Bojanić i Raka Radović napravili u prošlom serijalu. Na mestu gde je bio tuš nalaze se cepanice drva koje čekaju da ih novi ukućani spreme za ogrev.

Za nove farmere neće biti zime - u dnevnoj i spavaćoj sobi nalazi se "smederavac", a postoje i peći u štali, gazdinoj kući i sobi za izolaciju. Famozno kupatilo u Lisoviću, na koje su se mnogi žalili, ostalo je isto.

VIP seljaci će se kupati u velikom, drvenom buretu ispod kojeg je metalno korito i kofa sa natpisom "voda za kupanje". Za one koji će donositi vodu spreman je bunar, kao i nekoliko drvenih avana za presipanje vode. Starinski umivaonik prvi će "vipovcima" poželeti dobro jutro. U dvorištu još uvek radnici kose, spremaju seno i doteruju drva za ogrev.

U štali više nema krave Bilje, ali se majstori trude da ciglama popločaju pod da bi kravama bilo toplije budući da meteorolozi najavljuju hladnu zimu. Bašta koju su zasadili prethodni ukućani uveliko je urodila plodovima kukuruza, a ponegde se nazire i pokoja tikva. Spremačice su u kući oprale sudove, postavile šolje, vaze i ukrasne stolnjake, dok još samo na nekoliko prozora nedostaju zavese. One se trude da nove farmere dočeka čista VIP koliba, a metla i đubrovnik će im omogućiti da tako i ostane.

Producenti su pre nekoliko dana potpisali ugovore sa 25 takmičara koji će se tokom dva i po meseca boriti za vrednu nagradu od 100.000 evra. Među kandidatima koji su u poslednjem trenutku potpisali ugovore nalaze se glumica Marija Jakšić, crnogorski reper Rade Rapido i Natalija, pevačica iz grupe "Trik FX", piše "Blic".

Marija Jakšić poznata je po ulogama u serijama "Seljaci", "Agencija za SIS" i "Mešoviti brak", a zapaženu ulogu ostvarila je i u spotu Vlade Georgijeva „Žena bez imena“. Crnogorski reper Rade Rapido je u Srbiji najpoznatiji po saradnji sa Rambom Amadeusom i po njihovoj duetskoj pesmi "Vidi ovu, vidi onu", a njegov hit "Đe si, brate" poznat je širom Balkana. Rapido je, inače, prepoznatljiv po specifičnom stilu i načinu izražavanja - bez dlake na jeziku. Natalija Trik FX je godinama u toj grupi i udata je za frontmen grupe Sanija, koji je rođak porodice Đogani.

VIP seljaci koji bi trebalo da pređu prag imanja u Lisovićima su: Zlata Petrović, Hasan Dudić, Zoran Pejović Peja, Ekrem Jevrić, Milan Paroški, Marijan Rističević, Oliver Mandić, Zorana Pavić, Limen, Tina Ivanović, Cobe, Katarina Živković, Sanja Stojanović, Bata Zdravković, Čeda Čvorak, Snežana Babić, Renato Henc, Jovana Pajić, Šikica, Vendi, nekoliko manekenki iz agencije „Miss Yu“… Honorari će ovoga puta biti dosta manji od prethodnih godina i za svaku nedelju će iznositi od 500 do 3.000 evra.

Pogledajte još